Glömt bort...

Alltså har helt glömt bort vad vi gjort på skolan idag, tro jag börjar bli dement eller något ;P haha
Men på hemkunskapen gjorde vi i alla fall rulltårta och portionsbröd som var riktigt gott! sen har vi inte gjort så mkt mer, engelskan var jobbig, men det gick ju bra i alla fall!

Annars har dagen varit ritkigt rolig, har vare med Gabbe hela dan :D började med epa raggen som vanligt sen var vi hem innan vi var ut och hem till gabbes mormor och åt :D hem till mig och va barnvakt, har vare ute och sedan satt vi och prata och var med kristina. när ganne for hem så gick jag ut i stalle och nu är jag här! ska gå och lägg amig nu, för det skulle behövas.


Love// Sabben

28/3

Då var denna dag slut!
Har gått riktigt fort, dorro har varit här idag (y) har haft typ teori dag om typ fjällräddning och sånt, har vare riktigt roligt, de som var jobbigast var typ första hjälpen var som så långdragit men de gick ju (: var klart typ halv 3, så nu taggar vi torsdag nästa vecka (a)

Tycker de var lite dåligt dedär, men de är vad jag tycker.
Men finns där för dig dag som natt, och de är något du vet redan (a) Vi har haft en riktigt rolig dag, under skolan skulle man ju nästan kunna tro vi var tsm ;) hah ahe bju vi på ;P sen så fick dig att stanna kvar efter skolan (y) var ute med epen en sväng, var och köpte godis, var nog de bästa på hela dan!


Sen var vi till mormor och gratta hon då hon fylle år idag :D (y)  Gabbe for hem efter de, så blev ut med epen en sväng med vera, träffade på kricken olivia och Billy. va riktigt roligt, skjutsade sen hem olivia och kricken och då jag kom tillbaka så blev det en sväng och lämna Billy, gick ju toppen de. Var ute en liten stund till med vera sen blev de hem!

Love// Sabben

Fantastiskt

Helgen har varit helt fantastisk, ångrar inte en minut av den!
Har vare mkt epa körande, än fast jag inte hade tänkt de men (: den har då varit nice, skjutsat mycket trevligt folk dessutom :) och de är väl huve saken de elr?

Ni va Bäst :D


Love// Sabben

friday night

Ja alltså det var verkligen en bra start på denna marknad :D
Började med palt försäljning gick dock inge bra för dom, for hämta hö!

Sen bar de iväg ut! for och åt med grabbsen och Gabbe, sen blev det upp till william en sväng, satt där typ bra länge var ner på Ug, var och hämta nå bus pajka där en sväng oxå (y) var inte alls beredd på att han skulle ringa men va bra kul :)
Sen blev de upp till william en sväng igen sen skjutsade jag hem fredrik och blev upp till löken och sanna en sväng. ner till ug pratasde med gabbe en sväng, sen for jag och prata med Vincent och Boström (:
kom hem typ kvar över 1 (:

Var en bra start på denna helg, får nu se vad som händer ikv (:


Love// Sabben

Har bara några få ord jag vill säga!

Livet är inte lätt då det är svårt </3


Love// Sabben


BARNVAKT!

man börjar som bli lite less på att va barnvakt jämt, men känns ändå bättre nu då vi kan fara ut en sväng och göra någt och sedan fara hem igen :) så epen var verkligen bra! men känns som ändå att jag skulle vilja va ledig lite mer ;) hahah   men har man småsyskon så har man :P haha

Ha de bra!

Love// Snabben

....Ont!....

Skolan har vare en katastrof typ!
allt känns som det är åt helvete typ, vet som inte vf, huvet värker och inget hjälper.. lägger jag mig ner somnar jag men när jag vaknar så har jag lika ont i huvet! blir som ganska så less på det!
Och skolan gick ju inte så mkt bättre heller!
Känns som jag inte gjort något alls! idrotten var jag inte med på so:n hade jag inte att göra så hade typ hålltimme och svenskan hade jag inget att göra så började med svåra ord vilket var väligt jobbigt då huve värker, för då kan jag verkligen inte tänk! Så allt har vare jobbigt!

Efter skolan stod jag coh prata med vincent och dom, sen så tog jag mig och for till vera då hon fyller år idag :D så var där i typ en timme sedan skull jag hem och va barnvakt! :( men fick då veta att jag lovisa och kristina ska till vera ikv oxå :D så hon får presenten då. <3

Ha de bra!


Love// Sabben


Vad är de för dag i dag jo de är..... Grattios :D

Va är de för en dag jo de är veras födelseda hurra hurra hurra!
jo då är det ju så att vera fyller år i dag så måste ju va snäll och göra ett inlägg om henne!
Så grattis på dig, hoppas du har en bra dag och fortsättning! <3


GRATTISGRATTIS Vera<3


Kram// Snabben


<3


Vet att det har varit rätt mkt strul runt oss ett tag,
elr det närmaste året!
Men det spelar ingen roll!
Jag kommer alltid att finnas vid din sida om det händer något!
Det är något du måste veta<3
Älskar dig!



// Sabben<3


Dåliguppdatering.nu

Har varit väldigt dålig på att uppdatera nu, har nog många anledningar, men ska försöka bättra mig så gott de går. kan ju bli lite svårt då jag aldrig är hemma nu då epen är fixt och färdig ;P

Helgen har bestått av att ha vare med Gabbe då hon sovit här, + att epan har gått för fulla muggar, tro inte de är många timmar den stått stilla i helgen ;) nu då jag parkerade för tredje kvällen så har jag kört drygt 48 mil (y)

Fredag!
Var ute och körd hela dan efter skolan, sen åt vi sen ut igen, var in på ug några få gånger. Johan var med och åkte lite oxå, vilket var riktigt roligt! tro vi begav oss hem vid typ 1 kom hem och la oss, tro jag somnade direkt, men vaknade upp flera gånger och vaknade typ halv 7!
Lördag!
Pappa kom in 9 sa vi skulle komma ner för skulle ju ut på isbanan var ju tävling! och kan ju inte säga mer än att det gick toppen att köra :D blev 2:aaa i år med 168 varv på 4 timmar! kändes gå toppen än fast de strulade lite, men kul var det! Blev sedan ut och äta med Grabbsen (y) men dom skämdes över oss :( haha fick inte i oss någon mat såg de ut som. men så är det ibland, sen resten av kvällen var jag typ ute och skjutsade olika fram och tillbaka, var riktigt roligt (y) var även ner och hälsade på nere hos dom på Breviken.  var nog inte hemma förrän vid typ kvart över 3 (: låg och pratade ett tag och helt plötsligt då gabriella började en mening sluta hon mitt i och fattade inte vf så kollade, och då somnade hon bara sådär,så var en tröttsam kväll ;p
Söndag!
Vaknade vi typ halv 8, vi låg och pratade ett tag sen typ somnade vi om igen och vaknade vi 11 (: tro vi inte klev upp förrän vid typ kvart i 12 (y) gick ut med engla sen kom vendela och mattias och kollade på bilen, fick även träffa vince ;D gud vilken sööt hund alltså. jag tyckte engla blivit stor, men inte då ;P haha :D  åt lunch och skulle va hundvakt, så engla har fått åka epa hela dagen. Var lite orolig först, men sen kom hon sig till ro och sov typ ända tills vi skulle hem med hon! For ut och körde igen for hem till middan, gabbe packa och jag skulle skjutsa hem hon, men hennes pappa ville ha hem henne direkt så han hämtade henne! så ringde vera så hon fick komma ut till mig, för ville inte va hemma, och  inte ragga själv!

Så sammanlagt har jag typ kört 48 mil på 3/4 tank :D Och det har varit en trevlig helg alltså! var längesen man haft så här kul! <3 Än fast det vare mkt blandade känslor!

Vet som inte hur man ska göra/säga men det blir nog bra!
Men Kommer alltid finnas där <3


Kram// Snabben!

BÄST!"

Va ju hemma fårn skolan igår så blev inge bloggande, låg framför tv:n hela dan!

Men idag så for jag på skolan, kände mig helt bra, och mkt som lockade var fikat på kronan :p hahah första kommentaren jag fick när jag kom till skolan var att jag skolkade för Np igår! men så låter de jämt då man är borta typ ;P men gjorde ju en del av Np idag och de käntes gå bra så får hoppas pådet bästa (y)
Idag har även pappa vare och besikta epen :D och den gick igenom (y) säger då ba jag kommer typ aldrig va hemma längre :p
kunde inte köra ikv då den inte blivit reg som Traktot än, men i morgon så (: se iställe så var jag med vera ikv, har vare super kul :D hihi

orkar inte berätta mer, hare bra!


Kramm// Snabben


snöskulptur!

Idag har vi gjort snöskulpturer hela dan, tycker det gick toppen (y)
Fyra skulpturer, En varg, Narval, michelin gubbe, och Våran Sid. tycker det blev toppen alla var riktigt fina faktiskt.
På lunch var vi på Pizzan och åt, Jag, Gabbe, Johan, Niklas, Johannes och Mattias. var super kul de med :p haha
Var klar med Sid en kvart innan vi inte fick göra nå mer :P haha





(y)

(y)

Hade dock inga bilder på narvalen och vargen :p


Kram// Snabben

Har nu..... (:

Har nu kommit mig hem från en kväll med Vera (y) har varit riktigt kul faktiskt!
Träffade på Vincent och dom en sväng, men var sedan till oggar och christian åh stod och prata där typ i en timme, sen var han snäll och skjutsade hem oss (y) super säger jag bara :D
Sen gjorde jag stallet på rekord tid idag :D vilket kändes toppen.






Imorgon blir det snöskulptur för hela slanten, hoppas de går bra för oss, vet inte riktigt vad de är vi ska göra men då blir nog toppen (Y)



Kram// Snabben

inte länge kvar nu :D

Nu börjar dagarna rinna ut,
tyckte lovet var roligt vilket gjorde att jag inte tänkte på hur länge de var kvar,
men nu är det måndag så om 3 dagar smäller det :D
 Längtar som en tok!

Kram// Snabben


:D

Då har första dagen efter lovet varit då!
och tycker den har gått riktigt bra faktiskt.
men var ganska mkt, var så glad jag tage med mig rätt idrottskläder, men tro på satan jag tage lovisas baddräckt :p haha Så blev ingen idrott för mig, men var ba 5 st som var med på idrotten oxå ;P hah
sen så hela so så typ gjorde vi inget fick bestäma fika tills torsdag och säga nyheterna. efter de var den lektionen slut!
Har gått igenom kriterierna för Np fysik idag oxå, som vi ska ha på onsdag :o kommer dö, hatar verkligen fysik! svenskan så hade vi engelska och prövade ha muntliga. så på fredag börjar Np engelska muntliga, känns som toppen de hrä :P haaha överlever nog, elr får hoppas på de i alla fall ;) haha

Kram// Snabben

Idag är...

Idag är jag som hundvakt, och tycker hon skötte sig toppen i morse, sovde ända till 5 i 9 ;) haha så hon fick godkänt. sen blev de ut med hon, mat och sedan lekte hon med kristina så typ kvart i tio kom hon till knäet ´mitt. och har sove fram till kl 12 ;P så nu ska vi ta och gå ut och gå en sväng (:
Ha de bra


kram// Snabben

noret

Då har typ snart detta lov flygit iväg ;P
Har varit i noret nu sen i tisdags och åker tillbaka ikv för en natt till :P haha
Har du haft skit kul, men varmt har de vare.. typ 30 inne höll på dö då vi skulle sova men gick de med :p haha
hade även besök på tisdags kvällen. haha. Rasmus och Iska kom och hälsade på en sväng.
igår vare grillning och film tittning ;) haha tro vera blev ganska less på se film, då vi sett alla filmer 2 gånger ;) haha
Sen jävlas hon när man sover inte snäll de. sen råkade jag även slå huve i soffkanten vilket gör jätte ont. bara jag inte bli blå. för då blire ett blå öga :p
Nu hoppade gabbe in i duschen, så blir en sväng för jag sedan.
Och efter middan blir det ut åh grilla (y)

handlat

Har man vare och handla med tjejerna (: och gud så kul vi kommer ha, jag längtar.
Jag och Vera ska göra middag i morgon tills gabbe kommer :D kommer bli toppentoppen :) men hur bra de blir är ju en annan sak :) haah
Var ute på en super lång promis med lill pluttan, men är är inte långt hon gått, utan sutte inne i jackan typ hela vägen. har vare superkul :D

haha veras kommentar om snön var ju bäst höll på dö av skratt kunde inte ens prata. men är ingen mening jag skriver den för ingen skulle fatta det roligt ;) haha

Kram// Snabben

Grönfjäll

Då är man hemma efter en helg i Grönfjäll.
Började ju med en skotertur härifrån på fredagsmorgon, blev ett stopp i sagatun med lite fika sen vidare, gick jäkligt fort allt. när vi kom upp till saxnäs så fick vi vänta på mamma och dom som skulle komma från grönfjäll och möta oss i saxnäs för att fika ädr. sen blev de vidare till grönfjäll. och kan lova jag trodde jag skulle dö då vi vi skulle upp för apelsinklyftan! alltså var det värsta jag varit med om, och höjdrädd som jag är oxå ;) men gick bra. kom fram kvart i 7 då blev de och tvär fixa sig för att bege sin till kittelfjäll för att äta (:
Hade riktigt roligt, men frös nå jäkulst så när vi kom hem så gick jag och la mig medans resten for och basta ;P

Igår så vaknade jag vi typ runt 10 fika var in och handla i Kittelfjäll, massa godis och grejer till kvällen´. ut med skoter sen blev en rolig sväng de (: kom hem la mig en sväng för va så trött, så somnade i typ 3 timmar då de blev dax för middag, och gu så god mat hon hade gjort :D
Kvällen slutade med att de blev Bastu och badtunna (: riktigt roligt, att man kan sitt aute och bada då de blåst så hemskt. men var sjukt skönt, blev lite bastu innan jag skulle springa úpp till stugan igen.

Morse vakna städa sen typ bara fara hem, men har varit en toppen helg alltså, kan lova jag hade ont i ryggen och armarna efter fredan ;p haha
Dit skulle jag verkligen vilja fara igen :D

Kram// Snabben (:

Lite allt möjligt :p

Då har man varit i solberg med skolan idag då (: gick ju som de gick men har varit riktigt roligt i alla fall. kan ju säga att mitt ben verkligen inte vill att jag ska göra något ;p haha menmen
Började ju bra men slutade piss :P haha när knäet börja tjafsa så var jag upp i stugan till jocke och Johan (: hade ju riktigt roligt där, så tro jag va där typ över halva dan ;p Då Även johan provade Gabbes jacka ;) hah ahar en rioktigt fin bild, men eftersom jag är så snäll tänker ju inte lägga ut den (: sen åkte jag några gånger igen, sen så gick brädan sönder elr bindningen for åt skogen ;p haha så hade inget annat val än att sitta på brädan ner för backen, trodde jag skulle dö! Men överlevde som tur va ;)

 


Sen har jag typ ba vare hemma och vare ut en sväng för sista gången tills på söndag :P haha trodde jag skulle dö! telen slutade funka så blev cp ute på samhälle typ :P haha men som tur hade vi en telefon hemma så jag klarar mig nu ;) haha  följde även ut på isbanan till Eddie och Kevin (: så var där en sväng innan de då blev hem och hit till datorn!

Just skrev ju inget igår då jag hade stor besök till mitt i natta :P haha ne  men va på ug en sväng igår, sen följde vi vera hem och då när jag skulle hem följde Vincent och Macke.B mig en bit slutade med att de blev hela vägen hem och in ;) haha men kul var det i alla fall. tro dom for hem vi halv 12 (: var verkligen en rolig kväll!
<3

(:



Kram// Snabben

ett tag sen

Har inte skrivit så mkt nu på ett tag, har bara inte haft tid till det.
Så blir ett litet inlägg nu innan de bli rmat och ishallen (:

Måndag var jag ledig från skolan= var och hämtade lilla Engla (: så var till sundsvall som tvärst. hem sen var man ba hemma och gjorde inget alls typ ;P haha
tisdag var en ba tråkig vanlig dag, var ganska så arg! jocke går mig verkligen på nerverna just nu! vilket han tycker är kul!
idag var längsta dan men gick faktiskt ganska bra, men var inte på så bra humör. blir så less på när du/ni håll på så. men gick ju bra, sista timmen började vi om snöskulpturerna (y) fick faktiskt en riktigt toppen grupp att va med (: Jag Gabbe, Emma, Johan,Oskar,Niklas,Mattisa och Linus ;P

Nu har även skoterkläderna kommit :D vilket är toppen då vi åker till grönfjäll på fredagsmorgon!

Kram//Snabben



Engla


Mitt mästerverk :P haha