vandring, men inte!

Hade tänkt igår jag skulle upp på berge en sväng då de var så fint väder men när jag väl kom dit, så vare inte så utan for och körd på skogsvägar;P träffade på nå harar på vägen sen en fin tjädertupp, synd jag inte han med att ta kort med kameran. sen en död hare oxå :( synd om den!
Var till insjön och kollade på utsikten ;p var en riktigt fin kväll.

Tro jag hann köra typ 20 mil igår kväll ;P hahaha nice nice ;P

Sabben


Solle

Var då till sollefteå igår och kollade på lägenheten, så nu har man köpt sig en lägenhet. men tar den inte förrän helgen då skolan börjar, och de är ju ba sådär två veckor, känns ganska så gruvsamt, då jag tidigare knappt kunnat va ifrån åsele en helg utan att det känts som jag har missat hur mkt som helst!
Men hoppas jag trivs i alla fall, var ju inte spec långt från skolan heller, och mycket motion kom de bli eftersom bor så hög upp som de kan bli! Men de skadar ju inte för behöver ju få bort nå kilon;P

Idag är det väldigt varmt och jag vet int riktigt vad jag ska göra, mer än att hjälpa pappa upp med båten ;P funderar på att dra till noret och pyssla om Prinsen en sväng, men vi ser väl vad som hän.

Sabben

Huvaligen

Huva, har inte sovit mkt inatt alltså tro jag vaknat typ flera gånger. men lovisa och kristina kom till mig vi 12 och "väckte" mig, var redan vaken men ;P engla var oxå på besök i kojan (y)
Klev då upp och int gjorde ett skit till lunch, var sedan och gjorde nå små ärenden åt far min och satte in pengar på lovisas tel då hon vare snäll och lånat ut den till mig (:

Så nu blir det att sitta och ba va en liten stund innan de är dax att åka iväg till sollefteå och kolla lägenheten (y) känns riktigt bra faktiskt men börjar gruva mig lite för att flytta nu, är inte länge alls kvar nu :( hatar det men klarar mig nog, får jag hoppas (:


en sån där dag

Idag är en sån här dag då de inte händer så mkt då de regnar.
Men ha i vilket fall som helst hunnit med att fara till mormor och kolla då mamma hjälpt hon med datorn, hem sen och visst int vad man skull göra då man fick ett samtal så tog och pallrade mitt feta arsleöver på norrstrand till sanna ;) haha så stod där ett tag och kolla då dom höll på fixa "bilkyrkogården" hahah  men började regna så sanna följde mig hem och vi skulle fara och kolla vindkraftverkerna. Fats stannade hemma ist..

Sen har man inte hunnit med så mkt då jag vare barnvakt... men de är tur de int äh hela kvällen utan ba till far kom hem typ snart ;p haha Vi var till noret och fixade nå grejer som farmor hade bett mig om. Hälsade även på pållarna en sväng, dom ser ut och ha de för bra där alltså (:
Tycker ba de kan bli bättre väder snart så man kan ta sig en ridtur igen (:

Nu ska jag sätta mig och vänta tills far kommer hem, för då ska jag fixa transporten...
Hadetbra

Love// Sabben

Fredrik!

Igår var man till noret på fika hos farmor, så sanna åkte med mig till noret så fick jordgubbar och glass, fick mig en bok som jag kom fram till att den är ganska så bra för den skola jag ska gå (y) hihi
Åkte sedan hem te åsele for upp till fredrik då jag åh sanna skulle laga mat, men blev handling först, så blev en efterrätt me, så taco till middag sedan vidare på galven för sanna skull jobba, så satt och kolla hjälpte hon med nå små grejer, var riktigt kul. sen bleve film tittning och paj ätning, och pajen var bra god (:
Filmen var läskig tro int jag ha blive så rädd nån gång, men kul vare (y) kunde knappt gå i trappen sen då jag skulle hem ;P haha menmen

Ikv så ska jag dit igen åh se film, blir nog bra, väntar bara på att sanna ska skriva (Y)
Så ha en bra kväll, så ser vi om de blir nå fler inlägg innan de är natt 

Love// Sabben



(Y)

De var ett tag sedan jag satt här vid bloggen för tycker inte det varit någon mening, har man inger att skriva så bli det så! Sen så är det sommarlov man ska inte sitta framför datorn hela tiden. Så kan ju osm säg att jag tagit en paus.
Men tog tag i dehär nu så pappa tyckte jag aldrig skriver här ;P haha så ska försöka lite bättre i alla fall!

Vet som inte vad jag ska berätta, har ju hänt ganska så mkt under den tid jag inte skrive, men marknan var helt klart välsigt bra, tro det var första gången på 2 år som jag inte jobbade under marknan, och de var ganska skönt. Men hände inte så mkt, var på trillen båda dagarna och det var helt okej, men fredag tyck jag var bättre, för Dead by april tyck jag int är spec bra. men kvällen funkade ju ändå. Och marknan bestod av Gabriella :D

Sen så har veckorna fram till nu bara sprungit fram, denna vecka som varit har veronica sovit här, tog med hennes Tv hit så nu har man Tv i kojan min (y) tycker det är ganska bra faktiskt. (: Varit mkt med Linnea har jag oxå!. sen hare int hänt så mkt mer (:

Love// Sabben

Snacka om att jag hat.....

Snacka om att jag hatar att åka bil! finns inge värre än det!
Och då bleve ju int bättre att man skulle åka te lule "igår" haha men gick riktigt bra ändå, less va jag väl och varmt vare hela dan men..
Var och hämtade en båt, var riktigt fin, har dock inte någon bild på den nu, men kommer en framöver och de är en Bayliner med V6 moter (y) kan de bli bättre?
Men åkte i alla fall från åsele typ 11 på dagen å kom inte hem förrän kl 11 ikv... och de var ju int ba lite tråkigt att åka bil så mkt.
Men när vi kom hem bleve båt åkning, så var ute te typ 2 (: så var Jah, mor far syskonen och krille (:
Nu sitter jag här och väntar på att dom ska bli klar så jag kan skjutsa hem han så jag kan gå och lägg mig nån gång är ganska så trött nu (:


Love// Sabben

Trött

Åh är ganska trött, men de får jagh leva med (:
Idag så håller jag i alla fall på att hjälpa pappa, elr jag följer han åtminstonde då han är ute med lastbilen (: går riktigt bra, men snart äre nån som kommer och hämtar båten, så nu blir vi så gott som båtlös :( så blev vattenskidebåtlös ;) haha då de är den vi åker bakom, men ser om det blir en ny innan marknan, då pappa ska hjälpa kenneth med skotertävlingen(:
Men nu ska jag ta och gå ut till far min igen så de blir bortgjort så kanske jag kan gå och lägga mig i kojan en sväng för skulle va bra skönt!

Tänk nu äre ba 1 och 1 halv vecka kvar till marknan :D Wiihoo

Sommarlov :D

Gud så skönt, då har man äntligen fått sommarlov :D haha
Kan lova att jag kommer sova väldigt gott nu efter dehär tre veckorna på skolan! kan inte säga annat (: har avrit väldigt kul där men är skönt att få sommarlov på riktigt nu :D

Ha de bra nu ska jag ta och gå åh hit på nå (;

Love// Sabben