Tärna here i came!

Då sitter man här och väntar på att alla ska bli klar, så man kan ta sitt pick pack och dra till tärna! längrat så mycket så de finns inte, bort från denna håla så fort som möjligt går!
Fast dock idag blir de bara en massa åkande då vi först ska upp te tärna och lämna grejerna och sedan vidare till vilasund och lämna av sandra och hälsa på Eva och Nicklas tvärt, sen beger vi oss ner till tärna igen då de blir plocka ihop lite innan de är dax att bege sig ut på äventyr sådär på kvällskvisten. heheh  ;) 
 
Tror inte jag kommer ha någe internet så ser väl ifall de kommer ut nå inlägg under de dagar jag är borta, annars kommer de in något på  lördagsförmiddag innan jag beger mig på resande fot igen ;) 
 
 
//Biina
 
 
 

Sista skoldag sen tärna :D

Onsdag och sista dagen innan lov= en dag kvar till tärna, känns grymt härligt att åka bort några dagar. De behövs verkligen.. det som är lite synd just nu är att jag har dragit på mig världens förkylning, blir de värre kan jag knappas göra något då jag kommer upp..Men kan ju hoppas på att kroppen vill va på min sida ett tag till;)
 
I allafall var ute och red med Marica och frida igår, gick riktigt bra hade en liten buse till häst när vi va ute men i stallet har hon aldrig varit å snäll som hon va igår:)
Var dock lite kallt men jag är ju stenhård så de gick ju bra ändå;)
idag åkte jag till skolan helt i onödan egentligen, har en liten lektion sen slut för i dag. men lovade ju Annika att hämta skor åt hon så var ju ba till att sätta sig på bussen :) Säger såhär tur man har en snäll pappa då som kommer och hämtar en (y)

//Biina
 
Ganska så sann låt ändå

Kass? ;)

Vilken dag...
haha snacka om att lärare kan va värdelös.. sitter man och väntar på matte prov och då kommer han och säger att han inte kan skriva ut provet så nu ska de bli hemprov så han skicka de på mailen ;) haha slappt då går de ju hur bra som helst att klara de.. och efter de provet så är min matte klar och slut på, så jävla skönt, (y)
Så idag på matten har jag inget att göra så sitter ba och nöter av tiden på lektion :) kanske ska ta och göra lite på de drogerna och de så de blir så mindre jobb sen... :)
//Biina
 

Nice

 
Tycker denna låt är så trall vänlig:)
 
//Biina

(y)

http://youtu.be/e9unmkZh2I0

wiihoo

Ja äntligen har man lektion igen :D 
Alltså såna här dagar är bara för jobbiga, varför måsta sitta hela dagen för en jävla lektion.. usch säger jag bara, men nu ska man va me på lektion så man får sluta nån gång :D
//Biina

Skola

Alltså veckorna börjar gå  ganska så fort nu, halva veckan gått och är bara en dag kvar till helg, sen blire jobb hela helgen, pengara börjar rulla in nu ;)  hehe 
Men i alla fall satt och höll på med en rapprt om droger, alltså man ser att något som är intressant ärlätt att jobba med... men nu har man rast till 13.15 så vet inte riktigt vad jag ska göra!
Kanske försöka få tag i idioten... ska ha mina pengar!

Aja såg även jag gått en kommentar, skulle va roligt om man fick veta vem de va av oxåå. men men dryga på,...
 
ne nu ska jag se lite film innan de är dax för hamburgare (y)

//Biina

Skola igen

Då har skolan börjat igen och jag kände mig riktigt taggad på de, tills jag gjort första lektion och sen inser att jag inte har någon lektion förrän typ kl halv 1.... de är ganska så jävla drygt!
Men har ju något att längta tills jag kommer hem, saknar min hjärta<3 hehe
fast vet inte hur de går egentligen då man typ ba duger ibland...
Aja nu ska jag se film för att fördriva tiden fram till lunch :)
///Biina

jeg er ikke som du tror du vet.....

Tiden har gått och du har förändras så... trodde faktiskt inte dehär om dig,men alla verkar ju vara precis likadan... Trodde på varenda ord du sa, men du svek mig.. Kan inte lita på något längre... Aja..
Nu måste jag försöka sova så jag orka upp inatt på jobba;) elr jobba och jobba ska inskolas :D
//Biina