dålig sömn...

Gick som dåligt att sova idag, vet int riktigt vad de är med mig.. men nu ska man packa alla grejer sedan vänta på att christian kom hem så han kn fixa styrleden då mr fredrik inte gör det... men christian är snäll han :) sedan äta hoppa i duchen och vänta till Gabbe är klar för att fara :) 
Men tror inte vi åker så himla tidigt ;) har väl inte så stor bråska elr? ;P hehe 
 
Taggar då sönder om att åka iallafall, tro gabbe gör de oxå ;) heheh
 
//Biina

How could you do that?!

Huva vilken dag...!
Allstå dehär är nog de värsta jag varit med om, vet inte riktigt vars jag ska ta vägen eller vad jag ska säga... men just nu mår jag inte alls bra, de tär på mitt psyke väldigt mycket just nu.. Men säger då de man har den tur att man har dom som står vid min sida då jag väl behöver det! 
Om man säger såhär, jag vågar knappt gå ut själv utan att få panikångest... elr knappt va själv över huve taget! så hade sån tur att jag kunde följa vera hem efter jag ringt och grina som en tog..
Gick sen typ 500 meter själv ute, ner till christian eftersom mamma var där. Fast blev dock kvar där och kollade då Christian och Oskar höll på he på en board på bilen, kollade på nå värdlöst program, va sedan ute och åkte bil tills jag skulle bege mig hem!
Alltså christian är guld värd alltså, kan fan prata med han om allt. 
 
Men ska försöka va positiv, ska ju trots allt till kittel i morgon med Bästa Gabbe :D hehe kan nog bli fett jävla nice de ;) 
Så godnatt allt glatt folk där ute, hoppas de sover gott nu :) 

//Biina

Missnöjd?

Aldrig får man vara nöjd ;P haha 
Började igår att allt blev ändrat och tog mig inte till Solle.... usch va arg jag va! haha
Och idag får man fan inte ens sova, just före 8 började de där jävla telefonförsäljarna ringa, konstant i 1 timme... hahah bara massa klag:P
klev upp då med tanke på att jag hörde någon komma, och så nyfiken som jag är måste jag ju kliva upp och kolla, och då kom Veronika ture och eros förbi en sväng, åkte även på skolan med nå grejer till Lilla K som hade tagit fel kasse till skolan i morse, (klant) hahaha 
Nu börja lilla jag att bli hungrig så funderar på att tjata lite så de blir någon mat idag!
 
 
//Biina

orkar inte snart!

Fattar inte hur någon kan  bete sig såhär! måste ju va ett stort jävla fel på denna pojke!!!
Försvinn! 
 
//Biina

hate this place

Sitter man på skolan och hatar detta ställe jävligt mycket just nu! kom på lektion och då hade vi ingen lärare, och sen börjar inte nästa lektion förrän 13.15.. hatar lycksele! vill hem!!!!
Käänns förjävla bra att va ledig i 1 och ½ vecka nu.. slippa detta skit ställe!!!
Sen saknar ja mina grabbs så de nästan gör ont!

 

 
 
//Biina

No school ;)

Skön dag idag, vaknade av att Helena och Erica kom på besök, sötare onge för man leta efter, så himla charmig en plutt:)
Åkte sedan med mamma på kronan och åt goo lunchen;) Ha en så snäll mamma så;) hehe följde sedan med på på massa ställen innan man åkte hem en sväng innan jag drog up på raggen:) For sedan till Sanna på salongen och klippte bort lite slitet hår, fick sedan en liten pontan grej för mig så färgade även håret lite snabbt;) vart i alla fall fett jävla nöjd :)
For sedan hem och tvär åt innan jag och Evelyn åkte till stallet för att rida med Frida.. Men innan vi tog oss iväg så hade vi jagat en crazy heest som inte alls ville va i stallet ;) och när vi var klar och skulle släppa in dogsen innan vi skulle fara fick vi leta en bus hund som hade rumt till grannen, så tog en jäkla tid att komma till ridklubben...
 
Älskar verkligen att rida mackan, helt klart bästa hästen som finns! vill dock ha en egen nu på stuts.. ;) hehe måste tjata lite till tro jag (a)
Åkte sedan hem till de små liven hemma då jag va barnvakt ;) så de kan gå! men nu är man då hemma (y) Ne nu ska jag ta och gå ut med hundarna en sväng innan de blir sängdax ;)
Ha de bra alla där ute 
//Biina
 

Skön vecka :D

skön start på denna vecka ;) 
Fick först och främst en sovmorgon då jag inte hade något på förmiddagen mer än utvecklingssamtal, så kunde ju åka med mor dit, sen efter de blev de klassråd, sen fick jag de så bra att jag kunde åka hem med min snälla mor oxå;) fick med mig Emilia hem oxå. komme då hem och sedan typ somnade jag och sov ett tag och kan säga att de behövdes efter denna helg ;) 
Inte mer med de så blir jag ledig i morgon då jag bara har en lektion och den tycker jag att jag skulle få göra hemma, så blev så oxå :D sen går jag bara onsdag sen blir man ledig och troligtvis beger sig till solle resten av veckan innan de är dax för Kittel med bästaste Gabbe :D som jag längtar sen återstår de att se ifall man åker hem på söndag och beger sig till solle igen eller ifall vi stannar kvar uppe i kittel över valborg:D
 
Älskar mitt liv just nu! kan inte bli bättre, eller en pojk skull inte sitta fel heller ;) hahah
 
//Biina

osmart?

Måste inte vara den smartaste tjejen på jorden i alla fall;) visste så väl att jag skulle upp och jobba idag, liks förbannat så blev de ju typ morgon innan man kom hem för att sova ;) haha
Men hade då en himla roligt kväll med både de ena och de andra! fick till och med med mig en liten vän hem inatt:) tyck fan synd om hon! säger såhär killar är skit ;D

Sitter i alla fall på jobbet nu och känner hur jag skulle vilja sova, men de är ba sådär typ 7 timmar tills jag kan göra de åsså;)

Ne men ha en trevlig dah allesammans i det fina vädret medans jag får sitta inne ;)

onyttiga?

Sitter man hemma i soffan efter en riktigt toppen dag i Lycksele! Vi som skulle börja äta mindre onyttigt, går ju bra;) började med att vi åt pizza och sedan efter mötet så va vi och fika.. verkligen super nyttigt de ;) haha Har i alla fall hunnit in och köpt hörlurar till telefon, så nu kom de bli mycket musik då man ska ut och börja röra på sig lite mer, är ju inget som är dåligt för magen, kan ju behövas ;) Annars så mötet gick väl bra men tycker inte vi kommer någon vart i det.. samma babblande varje gång, men kanske börja komma fram till något nu i alla fall, se om de blir något lättare för mig nu! Ne om man ska ta och nörda dator lite till nu innan de är dax att fara och äta grillat hos Eva och Nicklas :D //Biina

Lycksele.....

Jah då beger man sig till lycksele på nå jävla möte.. känns ju förjävla kul de ;) hahah fick i alla fall sovmorgon! och de var ju tummen upp!
Sen får vi väl se va dagen erbjuder ;)
Ha en bra dag allesammans ;P
//Biina

Misstag i mitt liv!

Så jävla snyggt alltså ;) haha
Finns fan inte ord för hur myket jag saknar allt jag hade för typ ett år sedan! ångrade att jag flytta, är nog de sämsta jag gjort, just då kändes de bäst, men såhär i efterhand så flyttade jag för trodde jag skulle börja må bättre, men inte fan vart de så, utan fortsatte på samma vis om inte värre! 
Hade jag varit kvar hade jag haft nån som stått där och peppat mig..! 
Gjorde ett stort misstag, men man lär väl sig utav dom eller?
Dom är då de bästa som kom in i mitt liv och kommer alltid va Mina boys<3
 
Här kommer en låt som får mig att tänka på dom<3
 
 
// Biina

Taggad!

hoppas de går fort nu.. :)
Helgen består nu av jobb, och gud så jag ha längta efter det sen måndag blir det utvecklingssamtal;) haha sen skola till onsdag sen beger jag mig till mitt älskade Solle, åker hem fredag för att packa om sen hämta upp Gabbe och då bege oss till kittel för skotertävling och göra kittel osäkert ;) hehe
Känns så skönt att börja få något gjort efter två års helvete! :D
//Biina

sista dagen!

sitter man i soffan funderar på vad man ska göra tills man åker hem :) har haft 3 helt underbara dagar här i solle, kan då säga att jag ångra mig inte en minute att jag åkte hit! synd bara att jag gjorde de så sent... annars hade man ju kunna åka hit fler gånger!
Dom är precis som dom alltid varit, finns fan inge bättre än mina grabbs här, kan faktiskt erkänna att jag ångrar mig lite smått att jag flytta härifrån... men sånt är livet, man lär sig av sina misstag är det inte så?

men i alla fall sitter här nu och känner hur jobbigt det är att måsta åka hem... men ska ju upp på skolan en gång till och sedan vänta till elof slutar så man kan bege sig...
Saknar dom redan och nu kom jag ändå träffa dom snart igen innan jag åker hem ;)

ska ta och diska lite nu sen bege mig upp på skolan en stund:)

//Biina<3

soft

Sitter  hos grabbsen och väntar på att de ska komma hem ;) har varit lite tråkigt att sitta här ensammen ju, har varit och köpt dricka ch saker åt dem när de kommer hem.. känner mig så gudomligt snäll;) har ju även städat lägenheten ;)
Så tycker dom kan komma hem nån gång och se hur man städat!!!
//Biina

ficke bäst

längesen man skrev nu, men har som inte riktigt haft tid till de då jag haft mycket i skolan... men nu ska de bli lite bättre ;) hehe
I alla fall, nu har man äntligen tagit sig till solle till mina grappar, som jag har saknat dom.. trodde inte att de va så mkt som det var. men nu ska de bli ändring på de ;)
Träffade även sandra en sväng igår när hon slutade skolan, komme hon hit till oss en sväng, helt otroligt roligt alltså :D

Aja just nu sitter jag här i sängen hos grabbarna och kollar tv och hoppas på att tiden kan gå lite fortare så jag inte behöver va själv så länge, blir rastlös;) men ne nu måste jag fortsätta, har lite städning kvar och diskning innan boysen kommer hem, kanske ska laga lite mat oxå har inte ätit något sen jag kom hit typ :( men lika bra de ;)

Hejsvejs// Biina