slappt

Ligger i soffan på skolan, ganska slappt ändå! Slutade kl 9 och börja inte nu förrän typ halv 1 tyck de varit lite onödigt men.
Ha ju haft en rolig stund med grabbarna. Så de ha jämna ut sig om att ha vare hemma elr va här, måste ju ta vara på den lilla tid jag har kvar ;)
Ne nu blir de att vänta på maten och samtal från syv oxå :)
Ha He bra // Biina

De är tungt:/

Dehär kommer nog sätta djupa spår i mitt hjärta!
har nu bestämt mig att jag ska byta linje så väntar nu bara på svar om när!
Känns sjukt skönt att byta skola är verkligeninte dehär jag vill hålla på med då jag blir stor, så därför har jag nu bytt, lite synd jag måste börja ettan igen men de är det värt! :D
Så är bra taggad, finns bara lite få saker som gör allt så jobbigt och de är att lämna grabbarna mina :( huvaligen så jobbigt de gör väldigt ont! Blev inte bättre av att höra att dom inte  ville jag skulle flytta och sluta, utan ville ha mig kvar!
Kommer ta långtid att smällta allt, men kommer nog gå bra!
De är nog de som stått mig närmast och ändå ha vi inte känt varann mer än ett år, helt klart dom bästa som finns! Äh ju inget man vill tappa i alla fall! Betyder mkt för mig<3

Ne nu ska jag sova, vill duscha och tänka mig bort ett tag men går ikke har inge vatten och avlopp:(
 
//Biina
 

(:

 
Vilken dag  ;P
Började med att vaknade i morse och ville ligga kvar isängen och mysa med nallen, men inte hade man tid med det utan var att nliva upp ochdra sig till bussen då vi hade entrepenörskap idag är fan de roligaste som finns typ ::D 
 
te lunch blev det äckel sallad och lite gröt, inte så värst gott de med´så var typ man in va så jäkla hungrig..
 
Efter unch vare biologi och de är bajs jävla cp tråkigt ka jag ju lova, skulletyp göra vad som helst för att slippa de ;) men gick rikitigt fort tills de blev rast, och gu va nice de va killarna är bara för grymma :) helt enkelt "älskar!" jag dom:D dom förgyller verkligen dagen!
Fortsatte med biologi efter rasten och lova man dör ju av tråkighet alltså fattar inget är inget som fasnar i huve på mig då dom pratar...
Sista rasten va ungefär lika sen den tidgare, och han inte mer än tillbaks till lektion innan de va dax att sluta då jag skulle få besök idag.
 
´Besöket gick bra, trodde faktiskt vi skulle prata mer om en viss grej men ikke pratade mer om hur jag mår nu osv:) gick rikitgt bra tog ba sisådär 1.5h att va här :)
Tyckte jag förkänade något gott till middag så va och beställde från bylla idag(y)

Jag han inte mer än att äta upp innan telefonen ringde och gud va länge sen jag pratade med henne:) och kul var det oxå:) måste göras bra mkt oftare tycker jag, och nu då båda had telia går de ju som smort ;)
Hade mkt vi inte pratat om och vissa grejer är va ju typ år och dar sen de va aktuellt.
Men kul var det i alla fall :D Får hoppas att vi hinner träffas i helgen en sväng åsså med!
 
 
//Biina

duschat

Ligger nu i sängen efter en grymt skön dusch, skulle kunna bo i duschen ibland:)
Men då skulle jag ju se ut som ett russin ;) man passar ju på att duscha då man är här, för hemma är de tråkigt och känns som de knappt komma nå vatten från kranen ;)  
 
Den här duschen var nog de bästa med hela denna vecka i alla fall...
Och kan ju säga så då att de är bra jävla illa om de är så ;) hahah
Men tiden går och snart är det helg igen som jag längtar, fast först får de gärna bli fredagsmorgon!
Usch nu kan jag inte slösa mer tid vid denna dumburk utan lägger mig och försöker sova..

//Biina
 
 
 
 
 
 
 

vilka värdelösa timmar

Blev en dryg dag på skolan idag!
Kan ju säga att jag börjar va ganska så less på de har ämnena, var ganska roligt med sten men fahlens lektioner är ju helt värdelösa.. man blir ba less på hur han pratar.. Annars gick de väl rikitgt bra faktiskt :)
Va och träffade Carina så missade ju halva fahlens lektion(y)
Kan ju säga de va länge sedan jag träffa henne, och pratar inte så mkt om problem för löser inget ändå.. så vi pratar bara allmänt så tiden bara flög iväg. så slutade typ kvart i 4a idag :) Men kul i slutet var det ju ;)

Nu sitter jag här i sängen och funderar på lite middag, har inte kommit på något gott jag kan äta än såfår väl se! måste även se över lägenheten och städa den till i morgon för kan ju inte se ut som en svinstia om soc ska komma;) Men hoppas de går bra i alla fall. fördriver ju tiden lite så de blir fredag nån gång då ;)

Ne nu måste jag röra på mig. ha he gött
//Biina <3

Love<3


Love you<3
 
//Biina

ensamhet!

Sitter här i min ensamhet
å vet inte vad jag ska göra...
Ska man ta en promenad elr ska man lägga sig och försöka sova?
De är det som är frågan.:)
Eftersom man ä så lat som man är blir det nog
Att lägga sig i sängen och försöka sova ;) haha
Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans
//Biina
 

lång snart slut

Har äntligen fått sluta denna långa dag!
Mådde pyton i morse och ville ba ligga hemma men tog och pallra mitt arsle till bussen, och fick till och med åka gratis upp till skolan idag, har väl varit enda plusset idag ;)
första lektion så skulle vi ut och leta svamp, gu va kul va ;) nja inte så värst helt int då lärarn är lite som han är. skulle leta tratkantarell och gick åh gick tro fan vi han gå typ 5 km men inget hittat... vände och gick en kringel krok väg tillbaks ifall vi skulle hitta något men typ 250 meter från skolan så hitta vi, vf i H*vete skulle vi går så jävla långt då.. Men tog ju hela förmiddagen och att va i skogen är ju egentligen bra skönt:)
Va svina god mat faktiskt i dag till lunch så magen blev väldigt glad efter den långa jobbiga promenaden i skogen:)
Sen på virkesläran hade vi genom gång på nå skit som oxå tog hela eftermiddagen så de har gått rikitgt bra än fast min kropp inte riktgt ville till skolan idag:)
Tog mig även en stärkande promenad hem :) så nu kommer man nog sova bra  inatt:) har jag gjort tidigare oxå,så är nog ganska lugnt.
Nu blire unga mödrar innan de är dax för middag :D

//Biina

hur ska jag göra

Sitter här i min ensamhet under täcket med datorn i knäet, ser äver på grey's anatomy på tv:n
Har det riktigt mysigt här :)
Har börja funderat och kommit på något annat jag skulle vilja bli då jag bli stor, men då går jag helt fel linje :/ hur ska jag göra? :/ visst skolan här är skit bra, men hur ska jag göra? måste ju troligtvis gå om ett år ifall jag vill byta, hjälp mig :/

//Biiina

Dum i huve ingen cykel ;)

Då va denna dag äntligen slut, som jag har längte, kroppen hänger inte riktigt med mitt tempo just nu. helgerna gör man ju inte så mkt på men för mkt måste de va elr så är de förkylningen som håller i sig än ;p
A men i alla fal, samhällskunskapen är ju fett kung alltså, tiden går så fort då annars ba sunkigt sagta ;P håller på med regering och skit nu och serfilm varje lektion kan va de  ;)
Idrotten hade jag inte tänkt va med på men va de endå. och kan säga att vi är ju helt talanglös i orientering;) hahah men lite kul var de i alla fall :) Lunchen kändes de som man åt maskar och typ spya annars gick de bra :)

Men nu är man hemma i lägenheten och gud va jaglängta nu blir de säng läge och vänta på att gossip girl börja :D
Sen tänkte jag äta lax och potatis till middag idag, fett va nice ;)
 
//Biina   
 
 
 
 

vaknade med tuppen

vaknade bra tidigt idag, känns faktikst riktigt skönt.
Dock kanske jag inte är den piggaste som finns snuvan börjar komma och skulle hjärna vilja ligga kvar under täcket idag och bara va, men de har jag inte en chans till att göra, är ba att ta och röra sig upp till skolan snart och hoppas på att dagen går fort så jag kan fixa de jag ha till i morgon och sen ba lägga mig :)

Tänk ha varit på skolan högst typ 2 veckor och är redan skolless :O fatta inte jag som ha bruka tycka de är kul ;) Men längtar till nästa vecka ;) då börj vi me maskinerna, kankse är lite roligare än att traggla på med biologi och skit;)

Ha de bra // Biiina

Drömmar?


Alltså kan inte rikigt förklara de som hände mig i natt men var då bra grymt läskigt :/
Hade många konstiga marddrömmar och var sista då de märkliga hände... Men i alla fall drömde att de va typ marknad typ hundra år sedan och  jag va ute, sen helt plötsligt började de bränna på benet och då ha benet börja brinna och jag får de inte att slockna, så brann upp.:/ vet inte riktigt hur man ska tolka det, för de sägs ju att de man drömmar kan hända en framöver.. 
Vaknade även efter de och kunde inte gå på benet :/ har typ halta hela dagen och skit...

//Biina