långhelg snart :D

Har varit en bra dryg dag men känns ändå skönt nu med långhelg!
Nationella på förmiddagen och gick toppen kändes de som, för hade allt jag ville skriva om i huvet! Så skrev 3 sidor bara rakt upp och ner sen tog jag nytt och skrev så de lät vettigt känns så grymt bra :D
Så var klart typ 10 och då hade jag rast till halv 1, lite drygt faktiskt men gick bra ändå ;P skogsskötsel med fahlén måste ju va de tråkigatse som finns, fattade inte ett skit av vad han sa om jag ska va helt ärlig! Men bara jag klarar provet blir jag nöjd!

Sen har jag inte gjort så mkt alls, städa lite och var ut och gick en sväng oxå, men dock så regnade det :(
Men nu sitter jag inne i värmen och äter popcorn och funderar på att sova!


//Sabben

sov

Ne nu blir det natt!
Orkar inget mer, ögonen faller ner av att se tv! så nu blir det sova så gott hoppas jag :D

Godnatt

//Sabben

huggningen :D

Huvva, fattar inte, somnade just efter 10 igår och vaknade kl 07.34 och var hur trött som helst och hade inte alls någon lust att åka till skolan för tro jag börjar bli dålig igen..
Men tog och pallrade mig upp och gick ut och då va cipolla utan för han hade vare någon stans så fick åka med han till skolan, vilken status ;) haha elr? ;)

Skolan i dag har det vare huggning och ja de va bra jobbigt känns man inte har några muskler alls typ! Men de är tur man haft starke åke med sig han är ba för bäst! är hel nöjd över att han varit med mig då jag missat så mkt! Gcik väl rätt hyfsat ändå är riktigt nöjd över mig själv lite små fel kan man ju göra!
Fick oxå höra att jag skulle få göra provet nästa vecka, men i slutet av dagen så kom peder och sa jag skulle få göra det idag!

Fan va nervös jag blev och storträd har jag ju inte fällt något alls!, men klarade de och gud va glad jag är hade bara en anmärkning och stubben var bästa som var gjord idag så är så himla glad över mig själv. och de borde jag va oxå! WiiiiHooooo! :D

Så efter skolan bleve hem och hoppa in i duschen var riktigt skönt känns att man gjort något idag men nu blir det fixa lite mat och sedan lägga sig och se film ikv, känns så grymt skönt att bara va! Kan behöva de känns de som :)

Är så glad :D // Sabben


usch!

Har nu bestämt mig för en sak och jag ska lyssna på de där jävla ordsråket för jag orkar fan inte mer!
Du tro att jag ska orka hur jävla mkt som helst men det gör jag inte!
Så nu blir de så!

Ha det bra

//Sabben

filmdax!

Har nu laddat hem en film så blir att se den innan de är dax att sova!
Har alltid vilja se den så de blir nog en toppen avslut på denna dag :)




Och sedan låta resten ladda klart så jag har något att göra i veckan (y)


godnatt och hare bra!!


//Sabben

så sant så!

Har hittat ett väldigt bra ordspråk,
men om jag kan hålla de själv är jag bra skeptisk på!!! :/

Gråt aldrig över en person
som sårar dig... bara le och säg.....
Tack för att du ger mig chansen .....
att träffa någon som är bättre än du...!


Var nog de bästa ordspråket jag hört,
men kan ju säga direkt att så är inte  jag..
helt tvärt emot allt som stod.... tragiskt nog!


//Sabben



Roligt

skön dag!
va lite trött i morse men gick bra ändå, har vare ute i verkstan hele dan! började med att slita ner nån sprint som var för tjock, tog ju typ hela förmiddagen ;plunchen var inge god menmen! ahah
Efter lunch kollade jag tryckluften i hjulena på 1410an (y) fett kul ändå, sen så skulle jag ner på stan på ett möte!

Trodde inte de skulle ta sån tid men var där i tp 2 timmar, men var fett kul, var riktigt bra personer dedär, att jag avre emot sånt folk så länge! Men känns bra att de har ungefär samma bild på saken i alla fall!
Hoppas på förbättring nu framöver! Känner mig väldigt stor och så nu känns så bra! Längtar till nästa möte faktiskt (y) dock är de en stund dit men kommer nog gå fort får jag hoppas!

Nu har man äte så nu blev jag riktigt lat vet inte vad jag ska ta mig för att göra, kanske handla lite elr nå annat roligt :P


//Sabben


Saknar tiden!

:)

Sitter man här i solle igen efter en helg hemma!
Helgen har varit upp och ner, men de funkar ju lite synd vare att jag int hann träffa dig mig för bli sen.
Denna helg började bra, va med vera en sväng ochsen frida å evelyn, men sen bleve lite jobbigt men de löste sig till slut:]
helgen har sedan varit väldigt lugnt med älsklingen var ba lite bråk idag som gjorde allt jobbigt och dyrt.. :s

just hae ju fått mig en ny telefon oxå, känns toppen bra och än så länge funkar den toppen :D

samsung galaxy gio :)


/sabben

speciellt datum i dag!

Dag är det inte vilket datum som helst! Utan det är den 17/4- 12
Det är en helt fantastisk dag som jag kommer minnas länge! Har nu varit tsm med kristoffer från och till i ett år! har varit ett riktigt bra år, men kunde ha varit bättre! Och de ska vi sträva efter nu framöver elr hur älskling<3

Vi har våra svag heter men innerst inne så är du den mest underbara som finns bara man når fram till det:] hihi älskar dig till tusen älskling efter detta år och jag hoppas på att det blir massa år till... Puss på dig!

Tycker de   är lite synd jag inte är hemma men de löser sig ändå:*****



Jag är så lycklig med dig!

//Sabben

lovet lite lätt!

Va länge sedan jag skrev nu...

A men i alla fall, lovet har varit riktigt bra och kan ju säga att de kunde som inte vare så mkt bättre, bara fjället som saknades annars var allt toppen!

Började lovet med att va lite krasslig, är jag ju fortfarande men. var med älskling och pappa typ hela tiden och långfredag begav vi oss till noret för att va där över helgen, käntes riktigt roligt dock älsklingen inte var med. fick ju ba lov att gå :) men spelade kort med  magda vera och andersson typ hela kvällen ;P under dagen var vi iväg till långvattnet så var med kricken och olivia :) riktigt roligt!

Lördag vare inte så mkt for ut på sjön och fika, sen vare en sväng in till åsele för att lämna vera och hämta älskling som skulle komma :D var uppe ett tag men fick med mig veronica tillbaks till noret och var riktigt roligt var nere hos dom och spelade kort  sen blev det hem till stugan igen :)

Söndag var de inte så mkt var upp på skavtjärna och fiska och fika :D fett nice tyck jag i alla fall!
Dom for hem på söndag men jag och kristoffer blev kvar tills tisdag och hade de bara gott :D

For hem men kom tillbaka lika fort, åkte dit på torsdags morgon och blev där till lördag medans far åkte upp till fjälls, lite fusk men ska ju de snart jag oxå :D

Resten av helgen har jag hunne med lite bråk och gud va jobbigt det har varit för vill verkligen inte bråka med dig!! För älskar dig så grymt mkt KRISTOFFER!


så igår var jag kvar i åsele för skulle upp påsjukan och ta spruta och gud va ont de gjorde sen begav jag mig hit med tårarna som ville komma fram, men gjorde inte de förrän jag blev lämnad här i skit sollefteÅ!
Tur de ba är 3 skoldagar kvar!

Idag har varit riktigt rolig faktiskt, synd de gick lite dåligt med vissa saker ;p Men de kommer :D
Sen var jag till kuratorn, skönt att äntligen komma tillbaks till hon!

Ne nu måste jag ta och göra lite mat till min mage innan de är dax att kolla hockey! Skellefteå måste ta det här! kan ju inte bli slut på hockey än! :D

//Sabben