Opps

Haha ojdå, idag var jag hemma eftersom jag skulle till läkarn, men när jag väl kom upp så var det tydligen en telefon tid.. ;) hahah så var hemma helt i onödan, men inte gjorde de någon skada på mig heller, var bara skönt med en dag till ;)
Så har inte hänt så mycket för mig idag, eller har faktiskt börja på en uppgift som ska va inlämnad före jul ;D

Ne om man ska sova så man orar upp till den otroligt jobbiga dagen i morgon ;) Börjar med att kolla luxia sen ba fika och må gott tills typ halv 12 sen idrott och matte innan de är dax för hemfär och kolla lucia hemma :D

Stolt

Är riktigt stolt över mig själv faktiskt, var ju ledig igår så bestämde mig för att jag skulle hjälpa Marica med stallet, så mockade och tyckte de såg så förjävligt ut så tog och städade hela stallet typ varenda liten vrå så nu är de snyggt och fint igen :) Tog typ 3 timmar för mig men de va riktigt kul faktiskt :) Så nu är de bara sadelkammaren kvar och utanför stallet, tänkte jag skulle göra de idag men har ingen ork till de så får väl se vad man tar sig till i helgen :)
Blev även anlitad som kock eftersom Sandra va sjuk och pappa hade plogning, så blev skav-gryta med typ kroketter :)
Så gårdagen var jag jätte duktigt ;) hahah
//Biina

Stolt


Super helg :D

Helgen har varit helt fantastiskt bra, har inte haft en lugn stund nästan, och de är så underbart bra, för då tänker man inte så mycket ;)
Ne men var och kollade när A-Laget vann mot boliden i fredags (y) sen bar de typ sp att åka hem och sova då de var att kliva upp och åka till villis, och sån tur man har så fick jag med mig linnea och gud vilken epa resa hem ;) det var så kul fast tror mest att linnea var rädd ;) haha
Väl hemma så blev det att kolla A-Laget igen då de spelade mot serieledarna, kom efter första perioden och då var det 2-2 och andra perioden spelade de och riktigt bra, men där började de gå neråt för dom.
Och va hände mer, jo linjemannen (Jerry) blev tacklad över sarjen så han va tvungen att kliva av och åka upp på sjukan.... Usch va läskigt de såg ut.
Så tredje perioden så fick jag hoppa in och stå på linjen då de behövde hjälp, och kan inte säga annat än att jag var så jävla nervös så jag knappt kunde stå på benen. men väl klart va de hur kul som helst :) Men han inte tänka så mycket då jag va tvungen att bege mig hem och rida Iliax på stallet då vi hade den sista julshowsträningen innan söndagen... Så när de va klart så var de en lugn kväll, först så var jag med älskling, såg sedan film men Linnea och efter de träffa älsk igen innan de va dax för sängen :)

Söndag upp och döma U14 och de gick toppen de ju :) hem och sedan hämta linnea på ok för att bege sig tillbaks till ishallen för att döma U16 14.00. de var nog ben värsta matchen på hela säsongen jag har dömt,.. usch säger jag bara....
När matchen var slut fick jag panik då jag va tvungen att åka hem och hämta nå grejer jag glömt innan julshowen kl 18.00..

Showrn gick riktigt bra, hoppade cabello och var rikitgt duktig men han lyssnade dock inte på mig speciellt mycket men tog mig ju egenom banan utan problem :) tömkörde öven strix och han var helt fantastisk :D
I slutet av showen så skulle jag sjunga solo, och gud så nervös jag var, trodde inte jag skulle klara det, men gick faktiskt riktigt bra. Är helt nöjd med mig själv över detta framträdande.
Och blev ju bara bättre då man fick höra hur bra man var :]

De var nog hela denna helg, men kan ju hoppas på att det inte blir lika stressigt till helgen, skulle vilja sova hela nästa helg bara för att få igen tiden ;) HAhaha
Ha en bra kväll
//Biina

Ojoj,

Va ju på stallet igår, gick hur bra som helst att rida dit iliax han var s grymt snäll. tro jag måste börja rida barbacka mer ;) 
Kom till ridklubben men inget var ju färdigt så var ju ba att ta in alla hästar och göra dom klar, frida va sen så började inte träningen förrän typ kvart över sex.. rullade på riktigt bra tills de va dax för jag och frida skulle rida ;P haha hästarna va ju crazy, så kan ju säga så att åkte ju av en gång igår. de var ju ingenting emot va jag tyckte att de va när man va mindre och åkte av ;P haha
Sen gick allt bra utom att strix ville inte bli tömkörd så blev lite bakutsparkar tur jag va tillräckligt långt ifrån:) 

Efter träningen va slut så va jag kvar i ridhuset med iliax och hoppade han lite, va sjukt kul och balansen tränas ju ha tiden sjukt kul vare :D 

Somnade på soffan när jag kom hem och vaknade halv 1 och gick å la mig då, klev upp 10 över 6 för att hinna med att åka till älskling och väcka han :)
//
Biina

pressat schema?

Var en väldigt stressad kväll igår men gick perfa ändå (y)
 
Idag blev de en hemma dag då jag inte rikitgt mått bra, så när jag vakna så var jag och pappa och tog ut körkortet sen blev det duschen, gud så skönt de var. Åkte sedan till farmor då hon fyller år idag, så fick mig en god lunch och fika, åkte sedan hem för att va barnvakt :)
For även och träffade älskling en sväng innan de va dax att bege sig hem och fixa för träningen ikv.. Hoppas det går bra annars kom de bli en lång kväll ikv.. ;) Så kommer nog ett inlägg sedan om hur de gick.

insåg just att min Föräldrafria helg just var fullbokad ;) börjar med att A-laget har match på fredag så måste man ju dit och kolla på dom, lördag kliver man upp och beger sig till villis för att döma klockan 12, efter de skynda sig hem då A-Laget har match på lördag oxå kl 2.. pressat schema dääär, sen vet jag inte ifall de va någon träning för julshowen.
Söndag upp tidigt igen för att döma U14 kl 10.30 och de tar ju en halv evighet, innan man kan äta lunch och sedan bege siig tillbaks på ishallen för kl 2 för dömning igen U16 :D När de är slut skynda sig hem och slänga i sig något att äta, ut i stallet och fixa iliax då vi måste på stallet för kl 18.00 börjar julshowen.
Så säger bara lycka till åt mig själv ;)

Ne nu ska jag ta och äta och bege mig ut i stallet :)
//Biina


Soooft

Alltså denhär lektionen har vi verkligen inte gjort de vi skulle ;) föst så ha ju Ann-Theres fyllt år så överaskade henne med tårta och saft idag, soft lektion sen hade vi betygsprat, gick ganska så fort det, och efter det så började vi planera över det vi bestämt tidigare om att dra utomlands i slutet av 3an ;) så nu ska de sparas pengar i klassen (y) Tar de mer sen måste sluta nu. //Sabben

Gu så kul

Sitter man på hälsopedagogiken och vill de ska ta slut så att dagen tar slut nån gång... har nog pressat schemna som jag har.. blir att sätta sig i bussen och, tvär äta och sedan bege sig iväg till villis för att döma, blir tidspress på mig idag, men har jag tur såå klarar jag det ;)
Ne nu ska jag försöka koncentrera mig på lektion nu.
Hejsvejs // Biina