Halloween

Då har halva lovet gått och jag är fortfarande lika dålig på att skriva...
Men i alla fall, lovet går fort och vill att de ska sakta ner lite. får ta och göra mer så de känns som man gjort något. Nu sitter jag i alla fall i älskling nya hem :D grymt roligt att de blev hus ist för en lägenhet.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för har inte gjort så mkt än, men de kommer väl:)
Justja, är ju halloween ida, så hoppas alla har en bra halloween.
 
//Biina
 
 

Min hjälte:)

Asså nu är man så himla glad, tur Johannes är så snäll och hjälper mig med datorn ;p nu funkar den då som den ska och kan göra allt jag vill :D Han var verkligen min hjälte ;D Har bråka med datorn i 3 veckers tid och nu funka det toppen :D
Ne nu ska jag göra klart till nästa lektion :)
//Biina

slutat för idag

Sitter man på skolan och väntar på att Linn ska sluta ska jag följa med hon en stund tills de är dax att åka hem :)
Såna här dagar som man bara sitter och inte ha nå lektioner är bra jäkla dö tråkigt... hade de inte varit prov idag hade jag nog aldrig vilja fara hit idag:)
Kan hoppas att helgen bli bra och att jag kan sova ordentligt för är inte rikigt kry alls..
 
Alltså Tiden går bra jäkla fort ändå, tänk jag har nu gått här i lycksele i 3 veckor, kändes typ som jag började igår! Vilket jag tror är ett stort plus ändå :) Börjar även med praktik två dagar i veckan från och med nästa vecka :) Kan som inte bli bättre över huvetaget :)


Ne nu ska jag forsätta nörda FB och lyssna på musik ;)

//Biina
 
 

Tröttsamt

huvá vad trött jag va i morse hade inte alls nån lust att kliva upp och sätta mig på bussen. Men släpade mig upp och gav mig iväg :)
Så nu sitter man här i bibblan med Emilia och väntar på att man ska gå på lektion för prov...  Hoppas det går bra är inte spec duktig på det men lyckas säckert. Blir godmat till lunch dessutom, elr beror ju på egentligen men är hungrig nu och skulle hjärna ha lunch nu på en gång ;)
Aja nu är det fredag och gud så jag har längtat, blir nog en ganska så lugn helg skulle jag tro:) men de kan ju behövas efter såna här "jätte" jobbiga veckor ;) hahah.., just de på tal om jobbiga veckor, kommer nu att gå ut på praktik 2 dagar i veckan fram till jul för jag inte har några lektioner, fan va nice känns sjukt bra :) 
Så va nog allt för stunden, kommer mer sen :)

//Biina
 
  
Visst är den söt :]

sorry!

Blir inte så mkt skrivit på detta stället nu, är nog så att ag inte sitter här lika mkt nu utan försöker göra någto ed mitt liv ;P ahah men ska försöka förättra mig är som bara på skolan jag skriver nu... menmen sånt är livet!
 
Vilket fall som helst hade ja en toppen kväll i måndags, hade rikitgt roligt med frida och leo ;) hahah men så är det ibland :)
Ne nu måste jag tillbaks....

torsdagar...

Sitter man här på skolan igen, och de är torsdag, dagarna går så jäkla fort här så de finns inte :D men idag är de en rätt bra dryg dag då jag inte har något förrän 13.40, då ska man va uppe på stenbergska och kolla hur de blev med sprutan jag va och tog i måndag:) och efter det så slutar jag så slapptslappt är det :)
Börjar bli bra hungrig nu oxå, så väntar på att sanna och dom ska sluta så vi kan äta :)

Asså småbarn är nog de värsta som finns, elr små är dom väl inte men.... låg och sov på bussen i morse och då satte sig en pojke på mitt ben så de verd sig nå jävulst trodde seriöst att de skulle gå av! Dom måste väl tänka på att vi är gamla och sköra ;) haha aja...
hatar fredagar :/ har två helt värdelösa lektioner och dom är på eftermiddagen oxå, de är ju mest surt.. men ibland får man inte de bästa schemat men är rikitigt nöjd ändå!

Fett va nive fett fett va nice ;P

Sitter man på skolan då och har inget att göra förrän kl 1, wiho va kul elr?;P haha
känns rikitgt skönt att bytt linje,
men kan ju säga man har bra jobbigt schema då man inte behöver gå svenska och engelska.. :)
Så idag är de skola från 13.20 till 15.50 ;P '
Men måste liks förbannat åka bussen på morron :)
Aja :)

Ne nu ska jag fortsätta nörda söndeer på datorn tills de är dax för lunch för var ju två korvar som dissa mig nu :( haha

Ha he bra
//Biina