Gårdagen var Bäst!

Började väl med att jag skulle få liv i en viss löken men gick ju skit bra men for dit men då var han uppe så då väntade vi på att charlotte skulle göra sig klar för vi skulle till villis på folkrace, men blev lite sent! kom till finalerna, och det var ju sjukt kul de med. 
sanna blev ju 5a i B-Final junior. :D Grattis
Pontan blev typ 4a i B-final herrar. Grattis :D
sen gick det super för alla andra åsele körare oxå. men kom typ hem vi  halv fem och då var det ba till att byta kläder snabb äta och bege sig till bussen då de var dax att fara igen då det var dax för dansgala :D Sanna penis, sen var erik och söder med oxå.
Kom fram och då blev det att följa på pizzan så jag och sanna dela på en pizza =) sen blev de att ringa andré för vi skulle veta vars vi skull. så for vi dit och va där till typ just efter 10 för då skull Penis träffa sin kompis sen blev de statoil innan vi begav oss ner till dansgalan ;P jäklar ah, Penis var och dansa oxå trodde jag inte men man slutar aldrig förvånas. tiden gick mkt fortare då man var där, tiden bara försvann =( lite tråkigt då de var så kul. träffade oxå susanne och veronika =) sen då vi gick och satt oss så sprack byxerna :O men det var ju inte så konstigt de var ju ganska gammal oxå ;P haha sen var de då dax att fara hem, och mamma kom och hämta oss =)
men blev inga bilder och det suger ju :O men men kul som satan var det i alla fall :D

PussPuss// Sabben



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback