Toppen helg!

Då har man varit i noret i helgen då!
Åkte dit direkt efter att man varit hos gabbe, och fick med mig henne oxå! (y)
Var ner till vera och Josefine lite på fredag kväll, satt ute i mörkret och grillade(y) körde bil gjorde vi oxå.. :)
For sedan tillbaka till farmor och skulle se film, de blev  7 Miljonärer och nån till minns inte va den hette :P haha
Men Gabbe somna och filmen var för läskig så stängde av den och somnade då oxå.
Vaknade typ kvart i 10 = fortsatte se filmen hon somnade till, gick in och åt lunch. Var äve ner på sjön och kollade hur mkt is det var där, för vi hade tänkt åka skridskor.  och det var ju som lugnt, var typ 10 cm is (y)
Gatt sedan oxå ta bort hagen eftersom skoterleden går igenom den på vintern :P haha gick ju super duper, eftr blev det in till åsele och hanlda hämta skridskorna och hämtade upp sanna då hon skull va i noret en dag oxå!

Före middagen blev det att ta fyrhjulingen ner till sjön för att åka, och ny skridskorna var ju toppen lite svår att åka ibörjan men gick ju över :P middag var det köttgryta och pommes:P gott var de, så trodd seriöst man skulle spricka.. så tråkigt som vi hade var vi ute med fyrhjulingen en stund, och sedan typ åkte vi bil (y) så kvällen försvann ju i alla fall.  sen blev det film igen, de var typ " Ingen kan älska som vi"  sen såg jag även "Gothika" men blev så trött så stängde av för skulle annars somna med den på.
Gabbe åkte hem typ 11 så blev en kort dag idag! men efter en hel vecka med varann så gjorde de nog inget, träffas ju i morgon igen ;) haha


Har varit en toppen vecka!


PussPuss// Sabben








Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback